Arhiva kategorije: Autodijelovi

Sprej za dezinfekciju klime, 150ml

Sprej za dezinfekciju auto klime (150ml) – 40.00 kn/Kom

Visoko učinkovit sprej za čišćenje klima uređaja i sustava cirkulacije zraka u vozilima. Uklanja bakterije, gljivice i druge neugodne klice.
Dezinficira cijeli ventilacijski sustav, uklanja neugodne mirise i ostavlja svjež zrak. Vrlo jednostavno korištenje koje traje samo nekoliko minuta.
Primjena: Pokrenite motor i uključite unutarnji sustav cirkulacije zraka punom snagom. Pomaknite suvozačevo sjedalo prema nazad, postavite sredstvo za čišćenje klima uređaja na pod između suvozačevog sjedala i armature, uključite ga i zatvorite vrata.
Nakon što je sredstvo potpuno izašlo, isključite motor i prozračite vozilo.

  • Smanjuje i uklanja neugodne, ustajale i vlažne mirise
  • Sadrži dezodorans, osvježivač zraka, fungicide i baktericide
  • Ubija bakterije i plijesni koje ugrožavaju zdravlje

Volumen: 150 ml

 

Gumeni tepisi – Gledring

gumi-tepihi-gledringProizvedeni su točno po mjerama automobila i zbog povišenih rubova nude najbolju podnu zaštitu za Vaš automobil. Opremljeni su originalnim čepovima za pričvršćivanje. Njihov zadatak je osigurati tepihe kako ne bi klizili i zapinjali za pedale, što može biti opasno.

Materijali koji se upotrebljavaju u proizvodnji su ugodni, prijatnog mirisa i ne sadrže otrovne primjese. Zadovoljavaju sve zakonom propisane europske standarde u automobilskoj industriji.

Tepisi su prepoznatljivi zbog jedinstvenog dizajna koji onemogućava skupljanje prljavštine na izbočenim linijama tepiha. Pranje i održavanje je jednostavno – potrebna je voda i spužvica.

 

Ručica regulacije brzine vožnje – tempomat + limitator

6242z8Ručica za upravljanje brzinom vozila, za  vozila s COMM ručicama na upravljaču.
– 330.00 kn/Kom

Ručica ima dvije funkcije:

  • podešavanje brzine vožnje bez držanja noge na pedali gasa što ujedno smanjuje potrošnju goriva i zamor noge kod dužih vožnji. Pritiskom na pedalu kočnice ili kvačila funkcija se isključuje.
  • mogućnost određivanja maksimalne brzine vožnje kako se ista ne bi prekoračila. Pritiskom na pedalu gasa “do kraja” funkcija se isključuje.

Ručicu je jednostavno ugraditi, ali ju je potrebno prijaviti u računalo vozila.

6242z8

Ručica tempomata – 330.00 kn/Kom

96637157XT LIMITATOR TEMPOMAT 6242Z8 6242Z9 6448Z9 96637159XT