Arhiva kategorije: Info

Zaštita podataka

Poštovani,

Ovim putem obraćamo Vam se zbog informiranja o zaštiti vaših osobnih podataka koje dijelite s nama. Od 25. svibnja 2018. usklađujemo se s novom Uredbom o općim propisima (GDPR) Europske unije. Ažurirali smo pravila o privatnosti kako bismo Vam pružili više informacija o tome kako P.A.d.o.o. štiti vašu privatnost, uključujući informacije o tome kako ostvariti svoja prava na vaše podatke.

Kliknite u nastavku da biste pročitali Pravila o zaštiti privatnosti – GDPR .

P.A.d.o.o., trgovina autodijelova vozila Peugeot i Citroen

P.A.d.o.o. je specijalizirana trgovina autodijelova za vozila Peugeot, Citroen i Fiat Ducato.

Na skladišu imamo velik izbor originalnih i zamjenskih dijelova, a sve što nemamo odmah na raspolaganju riješavamo u kratkom roku. Držimo kompletan asortiman robe (motor, dijelovi motora, ovjes, kočnice, karoserijski dijelovi, stakla, elektrika i elektronika, oprema, kozmetika, potrošni materijal, servisni dijelovi, …)
Od lubrikanata držimo TOTAL motorna ulja – koja preporučaju Peugeot i Citroen, TOTAL tekućine za rashladni sustav te ulja za hidrauliku (LHM i LDS) i upravljački mehanizam (DA).

TOTAL INEO FIRST 0w30

001006

ACEA C1 – ACEA C2
PSA Peugeot Citroen
B71 2312 – B71 2302

TOTAL INEO FIRST 0W30 – 11.95 € (90.04 kn)/Kom

Ulje TOTAL INEO FIRST je ulje s niskim postotkom pepela preporučeno za vozila nove generacije koje ispunjavaju EURO6 normu. Ulja s niskim postotkom pepela (LOW SAPS) omogućuju ograničavanje pepela u ispuhu i sudjeluju u produženju vijeka trajanja sustava pročišćavanja. Sadržaj pepela snižen je s 1.6% u dosadašnjim uljima na 0.8% u ovim novim uljima. (LOW SAPS – Sulfated Ash Phosphorus Sulfur)

Zamjena ulja motora omogućava uklanjanje svih nakupljenih nečistoća i očuvanje učinkovitosti vozila. TOTAL je jedina marka koja nudi cjelovitu paletu proizvoda homologiranih od strane PSA PEUGEOT CITROËN, te se preporuča kod održavanja vozila CITROËN i PEUGEOT. Novo, potpuno sintetičko motorno ulje TOTAL QUARTZ INEO FIRST 0W30 je proizvod kojeg preporučaju CITROËN i PEUGEOT, a smanjuje potrošnju goriva, emisiju CO2 i ostalih štetnih tvari koje zagađuju okoliš. Štiti motor od trošenja i optimizira rad sustava obrade ispušnih plinova. Koristi se kao prvo punjenje u novim vozila, od čega i dolazi naziv proizvoda „First“.

Specifikacije:  ACEA C1 & C2 2010
 PSA PEUGEOT CITROEN B71 2312; FORD WSS-M2C-934-B

Specifikacije ACEA:
– C3 : umjeren postotak pepela
– C2 : umjeren postotak pepela i štednja goriva
– C1 : vrlo nizak postotak pepela i štednja goriva
– C4 : vrlo nizak postotak pepela i štednja goriva