O nama

Tvrtka P.A.d.o.o. osnovana je 1994. godine kao specijalizirana trgovina autodijelova za vozila Peugeot da bi uskoro proširila svoju djelatnost na vozila Citroen i time obuhvatila program PSA grupacije. Kao dobro opremljena trgovina dijelovima za dostavna vozila Boxer i Jumper privukli smo kupce vlasnika vozila Fiat Ducato pa smo i to vozilo uvrstili u naš program.

Na skladišu imamo velik izbor originalnih i zamjenskih dijelova, a sve što nemamo odmah na raspolaganju riješavamo u kratkom roku. Naše iskustvo garantira Vam točnu isporuku dijelova za traženo vozilo pa je povrat ili zamjena dijelova rijetkost (uglavnom zbog preinaka na vozilu). Držimo kompletan asortiman robe (motor, dijelovi motora, ovjes, kočnice, limarija, stakla, elektrika i elektronika, oprema, kozmetika, potrošni materijal, servisni dijelovi,…)

Od lubrikanata držimo TOTAL motorna ulja – koja preporučaju Peugeot i Citroen, TOTAL tekućine za rashladni sustav te ulja za hidrauliku (LHM i LDS) i upravljački mehanizam (DA).

Dijelove šaljemo dostavom na Vašu adresu uz minimalnu naknadu ili besplatno, ovisno o visini računa i dimenzijama naručenih dijelova.

Način plaćanja: Gotovina i kartice.
Od kartica primamo: Maestro, MasterCard, VISA i VISA Elecrton.
OBROČNO plaćanje moguće karticama Zagrebačke banke.